NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Creëer je eigen Werkgeluk (masterclass) in Amsterdam


   • Creëer je eigen Werkgeluk (masterclass) Photo #1
   1 of 1
   December 21, 2019

   Saturday   9:30 AM (on various days)

   Keizersgracht 467 , (nabij Leidsestraat)
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Creëer je eigen Werkgeluk (masterclass)

   Loop je de laatste tijd rond met een van de volgende vragen?  Zit je wel op de juiste plek? Hoe zit het met je energie aan het einde van je werkdag? Wil je je meer betrokken voelen bij je baan? Wil je beter weten waar je nu echt goed in bent? Wil je elke keer fluitend naar je werk en ook weer fluitend terug naar huis? Dan zijn de lessen van Simply Happy at Work perfect voor jou. Tijdens de les…. De les helpt jou om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. Elke les is erop gericht om duurzaam te kijken naar meer geluk. Werkgeluk is een persoonlijk proces voor iedereen. Het gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap en heeft tot doel jou te helpen om jezelf beter te kunnen sturen richting gelukkig werken. Je krijgt kennis wat nu belangrijk is voor jouw geluk in je werkende leven. We gaan aan de slag met praktische tools om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier en zingeving. Je krijgt op deze manier meer invloed op en controle over de rol die je hebt in het werk. Tijdens deze les krijg je meer inzicht in jouw talenten en passies en hoe je dit kunt inzetten in het werk. De lessen zijn positief, praktisch en inspirerend. Elke les helpt jou een stapje richting je eigen werkgeluk. Iedere les staat een ander thema centraal (bijv talenten, vrijheid, passie en stappenplan naar jouw toekomstbaan). Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met werkgeluk!  Heb je een vraag of wil je meer informatie? Mail dan naar info@simplyhappyatwork.nl 

   Categories: Business & Networking

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Creëer je eigen Werkgeluk (masterclass). Book your stay now!