NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Storytelling De Burcht in Amsterdam


   • Storytelling De Burcht Photo #1
   1 of 1
   December 14, 2019

   Saturday   4:00 PM (on various days)

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Storytelling De Burcht

   Storytelling-tours In 1900 opende het door Berlage ontworpen Bondsgebouw van de ANDB zijn deuren. ‘De Burcht’ zoals het gebouw in de volksmond is gaan heten, heeft een enorme architectonische waarde. Voor de ANDB zou het een heel belangrijke symbolische en praktische rol gaan spelen: hier werden stakingen voorbereid, maar ook uitkeringen verstrekt, boeken uitgeleend en lezingen bijgewoond. De Burcht is normaal niet voor het grote publiek geopend, dus grijp nu je kans om het prachtige en betkenisvolle gebouw van binnen te bekijken en door middel van een storytelling tour de geschiedenis van het gebouw en de ANDB te beleven. Je wordt langs verschillende verhalenvertellers geleid die op verschillende plekken in De Burch de levensverhalen van bekende en minder bekende ANDB leden en bestuurders vertellen. Elk uur start een nieuwe tour, een tour duurt ongeveer 45 minuten.

   Categories: Performing Arts

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Storytelling De Burcht. Book your stay now!